Contacteer ons
Hanford Tao

Telefoonnummer : 15861589502

WhatsApp : +8615861589502

WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD

DE MILIEUtechniek VAN WUXI CHENENG & MATERIAALco., LTD

Milieuoplossing

  • WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD
  • WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD
  • WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD
  • WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD
  • WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken CHENENG Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet 2million-5million Opgericht Jaar 2011
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Co. van het de TECHNIEKmateriaal van WUXI CHENENG is MILIEU, Ltd een leverancier van materiaal en oplossingen voor drinkbaar water, proceswater, en industriële en gemeentelijke afvalwatertoepassingen. Wij ontwerpen, vervaardigen en assembleren de producten, en verkopen in het gemeentelijke afvalwater en de industriële waterzuiveringsinstallatiemarkt.


Het Chenengmilieu streeft ook ernaar te verzekeren het de hoogste kwaliteitsproducten en de dienst mogelijke klanten levert.  Het bedrijf is ISO-verklaard 9001:2008.


Het bedrijf raffineerde zijn opdracht en waarden en heeft een ambitieus strategische planningsproces om rentabiliteit te kweken en te drijven. Het Chenengmilieu wordt gebrandmerkt rond de kernzaken van „het Behandelen van Water beter,“ dat zijn toekomstige bedrijfsambities bepaalt die rond de markt van het kernwater worden geconcentreerd.

 

Terwijl het in dienst nemen in onafhankelijk R&D, ontwerp van milieuvriendelijke procestechniek en milieubeschermingmachines, houdt het bedrijf een lang-stabiel vennootschap in wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling van producten met het Milieuonderzoekinstituut van Techniek Van Universiteit de Oost- van China van Wetenschap en Technologie, absorbeert volledig de vooruitgangstechnologieën van huis en in het buitenland en consolideert zijn belangrijke positie van technische praktijk. De producten van het bedrijf zijn uitgevoerd naar dergelijke landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Australië, Singapore, de Tsjechische Republiek, Kazachstan, India, Myanmar, Angola en Cabinda, enz.

 

Het bedrijf edheres aan het de dienstprincipe van Kwaliteit eerst en Belangrijkste Gebruiker en sluit zich aan bij handen met de massa nieuwe en oude klanten in vriendschappelijke samenwerking voor gemeenschappelijke welvaart en neemt relentless inspanningen in bescherming van onze groene wereld

 

De uitstekende kwaliteit en de nadenkende dienst winnen hoge reputatie voor Cheneng in zowel binnenlands als in het buitenland markt. 

 

1. Uitstekende productkwaliteit; 
2. Concurrerende directe fabrieksprijs; 
3. Op tijd levering; 
4. De sterke capaciteit en de technische ondersteuning van R&D; 
5. De professionele pre-sales en naverkoopdienst. 

 

Wij wachten hier om met uw geacht bedrijf voor een betere toekomst en groener morgen samen te werken!!!

 

Welkom om ons bedrijf te bezoeken als u tijd hebt!

Geschiedenis

Co. van het de TECHNIEKmateriaal van WUXI CHENENG is MILIEU, Ltd een leverancier van materiaal en oplossingen voor drinkbaar water, proceswater, en industriële en gemeentelijke afvalwatertoepassingen in WUXI die in 2011 worden opgericht.

 

Dienst

Co. van het de TECHNIEKmateriaal van WUXI CHENENG is MILIEU, Ltd een modern hoog technisch bedrijf die zich in de productie specialiseren,

 

Wij kunnen beste kwaliteitsproducten en de goede dienst, afhankelijk van professionele technologie, uitstekend beheer leveren, die de dienst Van uitstekende kwaliteit verlenen voor klanten, die ons voordeel en middel is.

Wij hebben uitstekende glasfles, pomp het assembleren productielijnen, nevelverf en de technologie van de zijdedruk, zodat kunnen wij onze klant beste producten controleren en aanbieden.

Baseer me op de geavanceerde vorm design& makend technologie, Ontwikkelde injectiemachine, Automatische lopende band. Dan kunnen wij de verwervingskosten van onze klanten drukken en tijd besparen.

 

Wij hebben een professioneel beheersteam die de deskundigen in de producten zijn, om betrouwbare gewaarborgde producten en de geschikte en doeltreffende naverkoopdienst te verlenen.

Wij nemen internationale bedrijfsstrategie „die op globaal binnenlands en gaan wordt gebaseerd“ en duren in de waarden „integriteit, billijkheid, liefde, win-win samenwerking“ voort.

Om beste kwaliteitsproducten en de dienst over de hele wereld als onze bedrijf verenigbare opdracht en verantwoordelijkheid te leveren.

Doe nu het best voor mooie toekomst. Voor hoop en droom, lever grote inspanningen te creëren, delen, door:sturen ......

 

WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD

Ons Team

Ons Team heeft meer dan 12 ervaringen van het jaar in productie, verkoop en beheer van wastewatertreatment 

Denk zorgvuldig, Goede kwaliteitscontrole, Levering op tijd, communiceer met het idee van klanten, het best na de dienst.

 

Wij kunnen Frans spreken, Engels en Chinees, is het zeer gemakkelijk voor ons om met buitenlandse klanten te communiceren.

 

Wij kunnen het ontwerp, de tekening en de foto's door ons maken. Wij kunnen de nieuwe vorm door onze enigneers maken.

 

De goede kwaliteitscontrole, maakt nieuw ontwerp, doet het best voor u.

 

WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING & EQUIPMENT CO.,LTD