CO. VAN HET DE TECHNIEKmateriaal VAN WUXI CHENENG MILIEU, LTD

Milieuoplossing

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD

Samenwerkend met dit bedrijf meer dan 2 jaar, die hun dienst bewonderen, ook is de kwaliteit van producten werkelijk goed en stabiel. Dank!

—— Ivan, Peru

Geen kwestie van hoogte - kwaliteitsproducten, snelle levering of de goede dienst. Ik ben zo blij samen te werken

—— Albert

Ik ben online Chatten Nu

WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5
WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CHENENG
Jaarlijkse omzet : 2million-5million
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Co. van het de TECHNIEKmateriaal van WUXI CHENENG is MILIEU, Ltd een leverancier van materiaal en oplossingen voor drinkbaar water, proceswater, en industriële en gemeentelijke afvalwatertoepassingen. Wij ontwerpen, vervaardigen en assembleren de producten, en verkopen in het gemeentelijke afvalwater en de industriële waterzuiveringsinstallatiemarkt.


Het Chenengmilieu streeft ook ernaar te verzekeren het de hoogste kwaliteitsproducten en de dienst mogelijke klanten levert.  Het bedrijf is ISO-verklaard 9001:2008.


Het bedrijf raffineerde zijn opdracht en waarden en heeft een ambitieus strategische planningsproces om rentabiliteit te kweken en te drijven. Het Chenengmilieu wordt gebrandmerkt rond de kernzaken van „het Behandelen van Water beter,“ dat zijn toekomstige bedrijfsambities bepaalt die rond de markt van het kernwater worden geconcentreerd.

 

Terwijl het in dienst nemen in onafhankelijk R&D, ontwerp van milieuvriendelijke procestechniek en milieubeschermingmachines, houdt het bedrijf een lang-stabiel vennootschap in wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling van producten met het Milieuonderzoekinstituut van Techniek Van Universiteit de Oost- van China van Wetenschap en Technologie, absorbeert volledig de vooruitgangstechnologieën van huis en in het buitenland en consolideert zijn belangrijke positie van technische praktijk. De producten van het bedrijf zijn uitgevoerd naar dergelijke landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Australië, Singapore, de Tsjechische Republiek, Kazachstan, India, Myanmar, Angola en Cabinda, enz.

 

Het bedrijf edheres aan het de dienstprincipe van Kwaliteit eerst en Belangrijkste Gebruiker en sluit zich aan bij handen met de massa nieuwe en oude klanten in vriendschappelijke samenwerking voor gemeenschappelijke welvaart en neemt relentless inspanningen in bescherming van onze groene wereld

 

De uitstekende kwaliteit en de nadenkende dienst winnen hoge reputatie voor Cheneng in zowel binnenlands als in het buitenland markt. 

 

1. Uitstekende productkwaliteit; 
2. Concurrerende directe fabrieksprijs; 
3. Op tijd levering; 
4. De sterke capaciteit en de technische ondersteuning van R&D; 
5. De professionele pre-sales en naverkoopdienst. 

 

Wij wachten hier om met uw geacht bedrijf voor een betere toekomst en groener morgen samen te werken!!!

 

Welkom om ons bedrijf te bezoeken als u tijd hebt!

Contactgegevens
WUXI CHENENG ENVIRONMENTAL ENGINEERING EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Hanford Tao

Tel.: 86-510-85121418

Fax: 86-510-85121418

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)