• SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken
  • SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken
SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken

SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: CHENENG
Certificering: CE/ISO
Modelnummer: CMRD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiation
Verpakking Details: de naakte verpakking, hoopt ingepakt in houten gevallen op
Levertijd: 30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15PCS per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: SBR-karaf Toepassing: waterbehandeling
Materiaal: SS standaard: ISO
Capaciteit: 1003000m ³ /h Structuur: Compacte verbinding
Hoog licht:

opeenvolgende partijreactor

,

de reactor van de opeenvolgingspartij

Productomschrijving

SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken

SBR-Draaiende het type van Waterzuiveringsinstallatiesysteem karaf/vloeibare karaf/industriële karaf

 

De inleiding van het karafmateriaal:
Het water is CASS-methode, SBR-methode, ICEAS-methodes, zoals behandeling van afvalwater is het proces het meest meestal gebruikt in het belangrijkste materiaal. In bier, voedsel, drank, zijn het geneesmiddel en andere industrieën van afvalwater en de stedelijke behandeling van afvalwater, door CASS methode van het proces hoofdzakelijk aan een brede waaier van toepassingen geweest. Het materiaal heeft Bi-watereffect is goed, laag energieverbruik, zonder lawaai, een hoge graad van automatisering, vergemakkelijkt concentratiecontrole, geschikt onderhoud.

 

Karaf Hoofdstructuur en het werk principe

De karaf is componented door het aandrijvingsmechanisme, opheffende noten, de tank van de karafwaterkering, slakkenvlotters, steunbuis, snorkelt, hoofdleidingpijp, water het roterende het glijden dragen, controlesystemen en andere.
1, Hoofdstructuur
(1) aandrijvingsmechanisme die hijstoestel met behulp van. Het aandrijvingsmechanisme trok en beneden door het hijstoestel gedreven karafapparaat en op en neer het afromen van apparatenvlotters rond zwenkende omwenteling, zodat de beweging van de karafwaterkering uit.
Van de de omschakelaarsaandrijving van Siemens de de motorcontrole, kan stepless snelheidsregelgeving functie realiseren. De gootsteen van de karafkaraf neer, drukt de snelheid van het ontwerp, karaf aan het laagste punt neer, verbeterde snel teruggekeerd. Het tarief van daling volgens poolgebied. De positie van het karafeind van de rust positie om op een tijd niet meer dan 10min terug te komen. De trog van de karafwaterkering vertrekt regelmatig, beïnvloedt de waterkering onder de oppervlakte niet de drainage evenwichtige agitatie.
Het aandrijvingsmechanisme kan op het water van de waterkaraf zijn overhevelt programma voor het nauwkeurige plaatsen, en met een apparaat van de torsiebescherming, in het geval van een ongeval, om toestel tegen kwaad te beschermen.
(2) de karaftank is essentiële onderdelen van overhevelt het werk. Verstrekt om schuim te verhinderen hevelde watertank over, heeft een watertank in de voorzijde en de achtergevelskaraf schuimschot, en een gebogen voorpartij van het schotontwerp om de karaftank te verminderen vermindert het effect op het water, is de agitatie, om Karaf gestorte modder te verzekeren geen geageerd, karafgeheel met voldoende sterkte en starheid.
De waterkeringsplaat is uitgerust met het horizontale het aanpassen mechanisme, is de vlakheid van de waterkeringsplaat niet groter dan 2 mm na installatie.
(3) die de steunbuis van roestvrij staalpijp, pijp van karaftank en het andere eind wordt gemaakt wordt aangesloten door een flenshoofd aan hoofdpijp. Enerzijds werd de karaf in de bovendrijvende substantie overgeheveld in het water in het tankhoofd, gootsteen met de handdraai van de waterkaraf zelfs als algemene supervisor, hoofd van de karaftank rond het centrum van omwenteling van het water.
Voor de steunbuis, respectievelijk met een reeks die handvaten, de opheffende punten van de karaftank van stijging en daling, de reeks van puntpositie en de ontwerpen van koppelstang wordt de lengte bepaald door strenge berekening, moet eenvormige karafgootsteen kunnen neer verzekeren verminderen om eenvormige karaf te verzekeren worden.
(4) de belangrijkste die pijp van aan de ene kant gesloten die Staalpijp wordt gemaakt, op de steunschacht en het andere eind vast aan de de rolverpakking van de afzetpijp wordt verstrekt, werd de bovendrijvende substantie overgeheveld uit de lood buiten de pool.
De buis bepaalde de plaats van vier die takpijpen, takpijpen aan de steunbuis gebruikend worden aangesloten de flens.
(5) de onderwaterdia die zwenkend het dragende koper in tussenbouw kweken, roterend flexibele, gemakkelijke toegankelijkheid, en is uitgerust met het apparaat van de watersmering dragen. Pijpschacht, as bekwaam om wat druk te weerstaan.
(6) het volledig verzegelde aandrijvingssysteem, compact, hulp beschermt het aandrijvingsmechanisme.
2, het Werk principe
Karaf bij de hoogste waterspiegel van de hogere pool over het algemeen wordt tegengehouden die.
De karaftijd in PLC, door hijstoestelputter wordt geplaatst onderaan de oppervlakte van de karafwaterkering, dan niveauschakelaars verstrekt signalen om VVVF-karaf, onder het effect van drijfvermogen, het het materiaalschuim van boeislakken weg te beginnen en blokkeerde het, werd de bovendrijvende substantie overgeheveld in de waterkeringstrog begon draaiend die afvoerkanaalwater door de niveaus buiten de pool wordt gelost, schakelt de regelmatige daling van het pooldek tot de karaf op het vastgestelde tegen te houden niveau (tijd), het hijstoestel automatisch op macht-frequentie vorm over, zettend de waterkeringstank terug naar de aanvankelijke positie om de continu veranderende waterspiegels te ontmoeten en kan de periodieke vereisten dat van het drainageproces automatisch uitvoeren

 

Model Behandelingsstroom (m ³ /h) Hevel diepte (m) over De lengte van de aftakkingswaterkering (m) De diameter van de aftakkingspijp (mm) Aandrijvingsmacht (kW)
CMRD100 100 1~3 1 200 0.37
CMRD200 200   2 300 0.37
CMRD300 300   2.7 350 0.37
CMRD400 400   3.5 400 0.37
CMRD500 500   4.2 500 0.37
CMRD600 600   5.2 500 0.55
CMRD800 800   7 600 0.55
CMRD1000 1000   8.2 600 1.1
CMRD1250 1250   10 700 1.1
CMRD1500 1500   12 600 (dubbele uitlaat) 1.1
CMRD1750 1750   14.5 600 (dubbele uitlaat) 1.1
CMRD2000 2000   16 700 (dubbele uitlaat) 1.1
CMRD2500 2500   20 700 (dubbele uitlaat) 1.1
CMRD3000 3000   24 800 (dubbele uitlaat) 1.5

 

SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken 0

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd SBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem die de Industriële Vloeibare Karaf van Partijreactoren rangschikken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.